Kreskova Vodka, din portofoliul Alexandrion Group, votată cea mai bună vodkă românească în 2023* de experţi în băuturi spirtoase internaţionali

Experți în băuturi spirtoase din întreaga lume, care au făcut parte din juriu, au decis că cea mai bună vodkă românească în 2023* este Kreskova Vodka. Cu două premii importante obţinute la una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de băuturi alcoolice, World Vodka Awards 2023, Kreskova Vodka a confirmat, încă o dată că, măiestria în execuţie şi calitatea excepțională sunt esenţiale pentru a dobândi recunoaștere la nivel mondial.

Kreskova Vodka, din portofoliul Alexandrion Group, a fost premiată cu Medalia de Aur pentru gust, şi a primit, de asemenea, distincţia, Country Winner pentru România, în categoria Pure Neutral Vodka.

“Un miros lejer cu note de iaurt cu lămâie și iarbă; o senzație gustativă onctuoasă, încântătoare, un gust dulce și vâscos cu arome de lămâie, iarbă și o profunzime amăruie, alături de un echilibru minunat, creat de textura caldă și uleioasă”, așa a fost descrisă Kreskova Vodka de experții care au gustat-o şi evaluat-o în cadrul competiţiei.

Rob Curteis, Global Chief Marketing Officer în cadrul Alexandrion Group a comentat: “Noi am crezut întotdeauna în calitatea excepţională pe care o are Kreskova Vodka. Această recunoaştere binemeritată, va solidifica poziţia Kreskova în categoria din care face parte, fiind unul dintre măricile preferate din România în această categorie, iar, în acelaşi timp, va contribui la dezvoltarea reputaţiei internaţionale a României ca producător de băuturi spirtoase şi vinuri excepţionale.”

Produsă la Distileriile Alexandrion Sabre 1789, folosind un proces de filtrare în cinci etape, inclusiv filtrarea cu cărbune activ, Kreskova Vodka este una dintre cele mai longevive mărci din portofoliul de băuturi spirtoase ale Grupului Alexandrion. Îmbuteliată la 40% ABV, gustul său unic este imprimat de apa ultrapură și alcoolul din cereale, neutru.

Selectând cele mai bune dintre toate stilurile de vodkă recunoscute la nivel internațional, World Vodka Awards este o competiție care face parte din seria de competiții World Drinks Awards. Având în centru excelența la categoria vodkă, premiile evaluează băuturile spirtoase în patru categorii: “Pure Neutral”, “Varietal”, “Infused and Botanical” şi “Flavoured”. Un juriu format din experți degustă băuturi spirtoase din întreaga lume pentru a decide cele mai bune înscrieri din fiecare țară, în fiecare categorie, care apoi concurează pentru titlul de “Cel mai bun din lume”. Procesul de degustare are loc, în mod tradiţional, la Londra (Marea Britanie).

Kreskova Vodka este una dintre cele mai premiate mărci la competițiile internaționale, din portofoliul Alexandrion Group. Palmaresul său de medalii include titluri impresionante, cum ar fi, mai recent: o medalie de aur la Vodka Masters 2022, medalia Master la Vodka Masters 2020, o medalie de aur la International Spirits Challenge 2020 și o medalie de aur la World Spirits Awards 2020.

Pentru mai multe detalii despre Kreskova Vodka, vizitaţi: www.kreskovavodka.com .

***

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante. Pentru mai multe informații, accesați www.alexandriongroup.com.

 

Pentru a accesa acest site trebuie sa aveti minimum 18 ani.

Va rugam verificati varsta.

- -