Produse

Portofoliul nostru diversificat include băuturi spirtoase şi o gamă largă de vinuri liniştite şi spumante, recunoscute pentru calitatea şi atributele lor autentice, premiate la cele mai importante competiţii internaţionale.

 

Brandurile Alexandrion Group sunt produse pe baza reţetelor noastre unice, folosind doar cele mai bune ingrediente şi în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Intense, revigorante, cu arome perfect armonizate, băuturile noastre aduc oamenii împreună, celebrează viaţa într-o manieră inedită şi completează în mod ideal orice ocazie de consum.

Mesajul președintelui

Dl.Nawaf Salameh: „Alexandrion Group a început ca o afacere de familie. Așa cum faci cu familia, ușor, ușor, am crescut-o, am dezvoltat-o, iar de-a lungul vremii, am devenit tot mai uniți și mai dornici să privim spre viitor. Am început în România acum aproape 20 de ani, ne-am lansat propriile produse, am achiziționat altele pe care le-am considerat demne de a face parte din această familie. Nicio achiziție și nicio rețetă nu a fost adusă în “casa noastră”, în grupul nostru, dacă nu îndeplinea criteriile de calitate pe care dorim să le oferim clienților noștri. Pe lângă rețetele în sine, noi ne dorim ca fiecare produs să ne încânte consumatorii cu tradiția și cu istoria sa. Vinarsul Brâncoveanu a fost creat în onoarea lui Constantin Brâncoveanu, cel care a adus pacea timp de 25 de ani în Țara Românească, iar acest lucru ne obligă să nu facem niciodată rabat de la calitatea cu care ne-am obișnuit clienții și pe care avem obligația moarală să o respectăm.

 

Și tocmai această istorie și calitate a produselor noastre dorim ca de acum încolo să le ducem peste tot în lume. Astfel am început în 2017 cu biroul de operațiuni globale în Cipru şi am continuat cu operațiuni în Brazilia, Grecia și SUA. Alexandrion Group a început ca o afacere de familie, dar ținta noastră este să ajungem în toate colțurile lumii.”

Newsletter

Abonează-te pentru a primi informații privind activitatea Alexandrion Grup.

E-mail:

Pentru a accesa acest site trebuie sa aveti minimum 18 ani.

Va rugam verificati varsta.

- -